Založ si blog

Ľavičiari prijali zákon, ktorý dovoľuje vraždiť deti.

V štáte New York je nelegálne popraviť smrtiacou injekciou masových vrahov, lebo je to nehumánne. Je to však legálne urobiť plne vyvinutým deťom v na konci tehotenstva.
Keď som sa dozvedela, že v štáte New York v januári prijali tzv. Reproductive Health Act, ktorý povoľuje potraty až do pôrodu, na chvíľu som zaváhala, či nejde o hoax, lebo som nemohla uveriť tomu, že vraždiť plne vyvinuté deti je v nejakej krajine legálne. Ono je to však ešte horšie.
Stručne napíšem, o čom je tento zákon. Jeho zástancovia tvrdia, že je to veľké víťazstvo žien a že právo na potrat patrí k základným právam. Ironické, že toto niekto prehlási v krajine, kde Deklarácia nezávislosti hovorí, že základné právo je právo na život. Ale pri neomarxistických ľavičiaroch by ma to nemalo prekvapovať, že vraždenie nejakej skupiny prehlásia za ochranu utláčaných. Veď sme to už v histórii zažili.
Pred prijatím tohto zákona bol potrat povolený do 24. týždňa tehotenstva a po tomto termíne mohol byť vykonaný iba v prípade, že život ženy bol ohrozený. Teraz je povolený až do pôrodu pokiaľ je ohrozené zdravie ženy, pričom sa berú do úvahy všetky faktory, ako napríklad psychický stav či vek ženy. Pri tejto definícii sa môže ukončiť akékoľvek tehotenstvo. Veď takmer každé je sprevádzané zdravotnými či emocionálnymi komplikáciami (bolesti krížov, záha, opuchy nôh, strach z role matky atď.). V štáte Illinois zašli ešte ďalej, tam je možné zabiť dieťa až do termínu pôrodu z akéhokoľvek dôvodu.
Sú však prípady, kedy je naozaj riskantné pokračovať v tehotenstve. Nie som odborníčka, ale lekári tvrdia, že dostať dieťa von v treťom trimestri tehotenstva živé (či už prežije, alebo nie) je rýchlejšie a bezpečnejšie aj pre ženu, ako ho predtým v maternici zabiť. Na Slovensku sa to rieši tak, že ak je život ženy ohrozený, rýchlo tehotenstvo ukončia pôrodom. Ak by lekár pred tým dieťa úmyselne zabil, dopustil by sa vraždy.
Potrat sa v treťom trimestri vykonáva tak, že dieťaťu sa pichne smrtiaca injekcia. Je vedecky dokázaným faktom, že dieťa už má plne vyvinutú nervovú sústavu a cíti bolesť. Dieťa niekoľko hodín zomiera v smrteľnej agónii a keď zistia, že je mŕtve, môže nastať „pôrod“. Inú metódu, pri ktorej sa postupne vytrhávajú a vysávajú časti tela zo živého dieťaťa, radšej popisovať nebudem.
Čo však ak sa potrat nepodarí a dieťa sa narodí živé? Doteraz sa takýmto deťom po pôrode poskytla starostlivosť a boli zo zákona chránené ako ľudské bytosti. Podľa nového zákona však už lekári nie sú povinní poskytnúť takému dieťaťu starostlivosť. Čítate dobre. V štáte New York a Illinois je legálne zavraždiť novorodencov, ktorí prežili pokus o potrat!
A čo ženy, ktoré dieťa donosiť chcú? Obete domáceho násilia, ktoré pri útoku potratili, sa sťažujú, že zákon ich už neochráni. Doteraz platilo, že útok na tehotnú ženu, ktorý ublížil dieťaťu, bol trestaný prísnejšie, ako útok na ženu, ktorá nebola tehotná. Teraz to už neplatí, lebo dieťa nemá žiadne práva. Myslím si, že základný ľudský inštinkt vedie k tomu, že s tehotnými ženami zaobchádzame opatrnejšie. Ako zareagujete, keď v zimných mesiacoch spadne na poľadovici žena, na ktorej vidno, že je v pokročilom štádiu tehotenstva? Ak si niekto myslí, že útočník na tehotnú ženu, ktorá následkom útoku potratí, nemá byť potrestaný prísnejšie, má morálny kompas úplne pokazený.
A títo ľudia, ktorí oslavujú vraždenie plne vyvinutých detí v 39. týždni tehotenstva nazývajú nacistami ľudí, ktorí nosia červené čiapky s nápisom Make America Great Again.
Aký je rozdiel medzi nacistami, ktorí hádzali židovské deti do plynu a ľavicovými politikmi, ktorí vraždia plne vyvinuté deti schopné prežiť mimo maternice?
Aký je rozdiel medzi Stalinom, ktorý zavraždil milióny ľudí v Gulagoch a feministkami, ktoré nadšene tlieskali po prijatí tohto zákona?
Podľa mňa žiadny.
Keďže ľavičiari tvrdia, že tento zákon je veľkým pokrokom v právach žien, kladiem si otázku aká žena chce mať takéto právo. Napadla mi iba jedna skupina – ženy, ktoré sa chcú pomstiť otcovi dieťaťa, ktorý ich v niečom naštval tým, že zavraždia jeho dieťa.
Takže pre ľavičiarov je právo urazených manipulačných vrahýň nadradené nad právo nevinného dieťaťa na život. Pravdu povediac – pri neomarxistických ľavičiaroch ma to vôbec neprekvapuje.
Súčasťou osláv bolo rozsvietenie vrcholu veže Svetového obchodného centra na ružovo. Dr. Michael Brown sa vyjadril, že ho mali rozsvietiť krvavočervenou farbou.

Lekár vysvetľuje ako sa vykonáva potrat.

Prečo Palestínčania nemôžu mať svoj štát.

01.02.2024

Tiež si myslíte, že keby Izrael dovolil Palestínčanom vlastný štát, nastal by mier? Počuli ste, že to je Izrael, ktorý odmieta koncept dvoch štátov? Ale čo ak vám poviem, že Palestínčania ponuku na vlastný štát dostali, ale odmietli? A vedeli ste, že to Palestínčania odmietajú dvojštátne riešenie? Prv ako vymenujem fakty z histórie, vyjasním pojmy Palestína a [...]

Ak Irán napadne Izrael, biblické proroctvá sa začnú napĺňať pred našimi očami.

30.01.2024

Fenoménom Biblie je to, že obsahuje množstvo jednoznačných proroctiev, z ktorých mnohé sa už presne naplnili. Nič také nie je v Koráne, či iných náboženských knihách. Veľa biblických proroctiev sa vzťahuje na štát Izrael a židovský národ. Keď Hamas napadol Izrael, v napätí som očakávala, či sa do vojny nezapojí Irán a ďalšie krajiny. Všetci kresťania totiž [...]

Pamiatka obetí holokaustu odhalila pravú tvár Slovenských politikov.

29.01.2024

27. Januára červená armáda oslobodila koncentračný tábor Osvienčim a preto si v tento deň pripomíname obete holokaustu. Niektorí slovenskí politici využili túto pamiatku na to, aby odsúdili Izrael za to, že sa rozhodli, že nedopustia, aby sa holokaust zopakoval a bojujú o svoje prežitie. Hamas je náboženské hnutie, ktoré má vo svojich stanovách, že ich cieľom je [...]

pellegrini, korčok

Čo sa dialo po prvom dueli prezidentských kandidátov: Korčok hovoril o čudnej kampani, Pellegrini sa porovnával s Bidenom

19.03.2024 00:51

Pravda sledovala zákulisie prvej debaty dvoch najpopulárnejších uchádzačov o prezidentský post

Izrael / Tunel / Hamas /

Zástupca šéfa ozbrojeného krídla Hamasu je podľa USA po smrti

18.03.2024 23:29

Biely dom potvrdil smrť tretieho muža Hamasu Marwána Ísu.

pellegrini

Pellegrini o prezidentskej kampani: Očakáva od Matoviča podpásový útok?

18.03.2024 22:54

A ako vníma, že nedostal podporu od koaličného partnera SNS?

korčok

Korčok hodnotí kampaň. Ako chce mobilizovať voličov?

18.03.2024 22:44

Prezidentský kandidát jasne pomenoval, čo mu v kampani najviac prekážalo.

Mária Tvrdoňová

Vyštudovala som históriu na UKF v Nitre a ako koníček som sa venovala skúmaniu historickej dôveryhodnosti Nového Zákona. Na základe historických dôkazov som prišla k záveru, že fakty, ktoré svedčia v prospech tvrdenia že Ježiš vstal z mŕtvych sú veľmi presvedčivé. Vo svojom blogu chcem písať o dôveryhodnosti Biblie z pohľadu historičky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 111
Celková čítanosť: 556927x
Priemerná čítanosť článkov: 5017x

Autor blogu