Založ si blog

Británia odmietla poskytnúť azyl kresťanskému ex-moslimovi, lebo kresťanstvo hlása násilie.

Keď Británia odmietla poskytnúť azyl prenasledovanej kresťanke z Pakistanu Asii Bibi s odôvodnením, že sa boja násilností zo strany moslimov, bolo to zbabelé, ale dalo sa to pochopiť.
Británia však vo svojej úbohej kresťanofóbii zašla ešte ďalej.
Pred pár dňami vyšlo najavo, že odmietli poskytnúť azyl ex-moslimovi z Iránu, ktorý konvertoval na kresťanstvo. Dôvod zamietnutia žiadosti: Kresťanstvo NIE je náboženstvo pokoja.
Iránec totiž písal, že konvertoval, lebo kresťanstvo je mierumilovné náboženstvo. Odpoveď imigračného úradu bola, že jeho tvrdenie je nepravdivé a ako dôkaz citovali nejaké verše z 2 a 3. knihy Mojžišovej v Starej Zmluve, z evanjelia podľa Matúša a z knihy Zjavenie Jána v Novej Zmluve.
Porovnať, ktoré náboženstvo je násilnejšie, či islam, alebo kresťanstvo nedokáže len človek, ktorý je zaujatý. Nenarážam len na štatistiky obetí, ktoré hovoria jasne – najprenasledovanejšou skupinou sú kresťania a najviac nábožensky motivovaných útokov je každoročne vykonaných v mene islamu. Ex-moslim, ktorý pre svoju bezpečnosť vystupuje len pod menom brother Rachid, povedal, že náboženstvo sa musí hodnotiť v prvom rade podľa života a učenia jeho zakladateľa, teda v tomto prípade podľa Mohameda či Ježiša. Mohamed rozšíril islam vďaka množstvu útočných vojen a mal niekoľko manželiek a sexuálnych otrokýň (so svojou najobľúbenejšou manželkou Aišou sa zasnúbil, keď mala 6 rokov a mal s ňou sex, keď mala zrelých 9). Ježiš prikázal šíriť vieru kázaním, nie vojensky a sám išiel príkladom.
Preto imigrační úradníci ani nemohli nájsť slová priamo z Ježišových úst, ktoré by potvrdili, že kresťanstvo je násilné, okrem slov: „Nepriniesol som pokoj, ale meč.“ Z kontextu je však jasné, že Ježiš hovoril, že ak ho budú nasledovať, nestretne sa to vždy s porozumením okolia, ale prinesie to rozdelenie.
Nepopieram, že v starej Zmluve je príkaz dobiť Kanánsku krajinu, ale nikde v Biblii nenájdete univerzálny príkaz prenasledovať všetkých neveriacich až kým sa celý svet nepodrobí židovskej či kresťanskej viere. Preto, keď to robil napríklad Karol Veľký, bolo to v rozpore s učením Ježiša, narozdiel od islamu, kde tento príkaz je. Pokiaľ ide o Zjavenie Jána, tak sú tam opísané božie súdy, ktoré prídu na tento svet a tieto súdy prídu hlavne za prenasledovanie kresťanov.
Predstavte si, čo by sa stalo, keby imigrační úradníci odmietli poskytnúť azyl moslimom s tvrdením, že islam nie je mierumilovné náboženstvo. Určite by to vyvolalo obrovské protesty, boli by obvinení z islamofóbie a úradníci by prišli o miesto. Nepochybne by o tom písali všetky médiá v Európe. Lenže tento incident si mienkotvorné média všimli len okrajovo.
Britskí imigrační úradníci však klesli ešte hlbšie.
Iným žiadateľom o azyl imigrační úradníci oznámili, že ich viera nie je skutočná, lebo neveria, že Ježiš ich môže zachrániť pred prenasledovaním zo strany moslimov. Inými slovami, ak ste kresťan a zamykáte si dom, či zapínate bezpečnostný pás v aute, nie ste skutoční kresťania, lebo neveríte, že Ježiš vás môže ochrániť. Zase sa pýtam ako by reagovala verejnosť a médiá, keby moslimom, ktorí žiadajú o azyl, lebo ich v ich krajine prenasleduje iná sekta moslimov, odpísali, že ich viera nie je skutočná, lebo neveria, že Alah ich zachráni.
V Británii sa nedávno prijal zákon o islamofóbii.
Potrebnejšie by bolo prijať zákon o kresťanofóbii.

Zdroje:



Títo dvaja páni sú ateisti a tiež ich to pobúrilo, že islam západní politici vyhlasujú za mierumilovné náboženstvo, ale kresťanstvo za násilné


Toto video je o tom, ako sa im vysmievali, nech ich Ježiš zachráni

Prečo Palestínčania nemôžu mať svoj štát.

01.02.2024

Tiež si myslíte, že keby Izrael dovolil Palestínčanom vlastný štát, nastal by mier? Počuli ste, že to je Izrael, ktorý odmieta koncept dvoch štátov? Ale čo ak vám poviem, že Palestínčania ponuku na vlastný štát dostali, ale odmietli? A vedeli ste, že to Palestínčania odmietajú dvojštátne riešenie? Prv ako vymenujem fakty z histórie, vyjasním pojmy Palestína a [...]

Ak Irán napadne Izrael, biblické proroctvá sa začnú napĺňať pred našimi očami.

30.01.2024

Fenoménom Biblie je to, že obsahuje množstvo jednoznačných proroctiev, z ktorých mnohé sa už presne naplnili. Nič také nie je v Koráne, či iných náboženských knihách. Veľa biblických proroctiev sa vzťahuje na štát Izrael a židovský národ. Keď Hamas napadol Izrael, v napätí som očakávala, či sa do vojny nezapojí Irán a ďalšie krajiny. Všetci kresťania totiž [...]

Pamiatka obetí holokaustu odhalila pravú tvár Slovenských politikov.

29.01.2024

27. Januára červená armáda oslobodila koncentračný tábor Osvienčim a preto si v tento deň pripomíname obete holokaustu. Niektorí slovenskí politici využili túto pamiatku na to, aby odsúdili Izrael za to, že sa rozhodli, že nedopustia, aby sa holokaust zopakoval a bojujú o svoje prežitie. Hamas je náboženské hnutie, ktoré má vo svojich stanovách, že ich cieľom je [...]

zena tabletka lieky choroba liek

Japonsko eviduje 4 úmrtia a 100 hospitalizácií v súvislosti s doplnkami výživy

28.03.2024 12:09

Firma minulý týždeň informovala, že prvé sťažnosti na problémy s obličkami dostala už v januári.

korčok, pellegrini

Prezidentský duel Korčok – Pellegrini. Kampaňa nabrala na obrátkach. Môžeme čakať ešte nejaké prekvapenia?

28.03.2024 12:00

Prvý duel prezidentských kandidátov Korčoka a Pellegriniho odvysiela Rádio Slovensko a RTVS:24.

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31, aktualizované: 11:55

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.

Mária Tvrdoňová

Vyštudovala som históriu na UKF v Nitre a ako koníček som sa venovala skúmaniu historickej dôveryhodnosti Nového Zákona. Na základe historických dôkazov som prišla k záveru, že fakty, ktoré svedčia v prospech tvrdenia že Ježiš vstal z mŕtvych sú veľmi presvedčivé. Vo svojom blogu chcem písať o dôveryhodnosti Biblie z pohľadu historičky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 111
Celková čítanosť: 557570x
Priemerná čítanosť článkov: 5023x

Autor blogu