Založ si blog

Ak Irán napadne Izrael, biblické proroctvá sa začnú napĺňať pred našimi očami.

Fenoménom Biblie je to, že obsahuje množstvo jednoznačných proroctiev, z ktorých mnohé sa už presne naplnili. Nič také nie je v Koráne, či iných náboženských knihách. Veľa biblických proroctiev sa vzťahuje na štát Izrael a židovský národ.
Keď Hamas napadol Izrael, v napätí som očakávala, či sa do vojny nezapojí Irán a ďalšie krajiny. Všetci kresťania totiž dobre poznajú proroctvo z 38. a 39. kapitoly knihy Ezechiel.
Keďže ostatné krajiny sa zdráhali zapojiť do konfliktu v Gaze, usúdila som, že toto proroctvo sa zatiaľ nenaplní. Avšak vyzerá to tak, že konflikt na blízkom východe eskaluje a Irán vystrkuje rožky. Ak sa nakoniec sformuje mocná armáda, ktorá zaútočí na Izrael a bude tam Irán, Turecko (možno aj Rusko) a mnohé ďalšie moslimské krajiny, biblické proroctvo sa začne napĺňať pred našimi očami.
A ako tá vojna dopadne si môžete prečítať tu.

Prečo Palestínčania nemôžu mať svoj štát.

01.02.2024

Tiež si myslíte, že keby Izrael dovolil Palestínčanom vlastný štát, nastal by mier? Počuli ste, že to je Izrael, ktorý odmieta koncept dvoch štátov? Ale čo ak vám poviem, že Palestínčania ponuku na vlastný štát dostali, ale odmietli? A vedeli ste, že to Palestínčania odmietajú dvojštátne riešenie? Prv ako vymenujem fakty z histórie, vyjasním pojmy Palestína a [...]

Pamiatka obetí holokaustu odhalila pravú tvár Slovenských politikov.

29.01.2024

27. Januára červená armáda oslobodila koncentračný tábor Osvienčim a preto si v tento deň pripomíname obete holokaustu. Niektorí slovenskí politici využili túto pamiatku na to, aby odsúdili Izrael za to, že sa rozhodli, že nedopustia, aby sa holokaust zopakoval a bojujú o svoje prežitie. Hamas je náboženské hnutie, ktoré má vo svojich stanovách, že ich cieľom je [...]

Syn zakladateľa Hamasu, ktorý sa stal Izraelským špiónom.

30.12.2023

Syn jedného zo zakladateľov Hamasu v rozhovore pre CNN povedal, že z palestínskych detí budú o tridsať rokov teroristi. Jeho príbeh je však dôkazom toho, že to nemusí byť ich osud. Detstvo naplnené bojom proti nenávideným Židom. Mosab Hassan Yousef sa narodil v meste Ramaláh na západnom brehu Jordánu a bol vychovávaný k nenávisti voči Izraelu. Prvý krát sa dostal [...]

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.

vezuv

V okolí sopky Vezuv zaznamenali silnejšie zemetrasenie

27.04.2024 11:51

Oblasť okolo sopky Vesuv neďaleko juhotalianskej Neapola dnes ráno zasiahlo zemetrasenie o sile 3,9 stupňa.

Mária Tvrdoňová

Vyštudovala som históriu na UKF v Nitre a ako koníček som sa venovala skúmaniu historickej dôveryhodnosti Nového Zákona. Na základe historických dôkazov som prišla k záveru, že fakty, ktoré svedčia v prospech tvrdenia že Ježiš vstal z mŕtvych sú veľmi presvedčivé. Vo svojom blogu chcem písať o dôveryhodnosti Biblie z pohľadu historičky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 111
Celková čítanosť: 561226x
Priemerná čítanosť článkov: 5056x

Autor blogu