Založ si blog

Pamiatka obetí holokaustu odhalila pravú tvár Slovenských politikov.

27. Januára červená armáda oslobodila koncentračný tábor Osvienčim a preto si v tento deň pripomíname obete holokaustu.

Niektorí slovenskí politici využili túto pamiatku na to, aby odsúdili Izrael za to, že sa rozhodli, že nedopustia, aby sa holokaust zopakoval a bojujú o svoje prežitie.
Hamas je náboženské hnutie, ktoré má vo svojich stanovách, že ich cieľom je likvidácia štátu Izrael a vyvraždenie všetkých Židov nielen v Izraeli, ale na celom svete. Samozrejme, ďalší v poradí sme my.

Líder Hamasu Ghazi Hamad pre Memri TV prehlásil, že útok zo 7. Októbra zopakujú znovu a znovu až kým Izrael nezničia úplne. Dodal, že sú hrdým národom mučeníkov, čím potvrdil, že vysoký počet civilných obetí je pre nich žiadúci.

Napriek vyššie uvedeným a verejne známym faktom mnohí slovenskí politici neustále odsudzujú Izrael za to, že si povedali, že nikdy viac sa nedajú vyvraždiť. Dokonca deň, kedy si pripomíname, že Hitlerovi sa to takmer podarilo, využili na to aby odsúdili Izrael.

Vyzerá to tak, že títo ľudia majú súcit len so zavraždenými Židmi (neverím, že ich súcit je úprimný). Židia, ktorí sa rozhodli prežiť, ich poburujú.

Bývalá izraelská premiérka Golda Meir rozprávala ako sa ako malé dievčatko vystrašene ukrývala v pivnici a dodala, že už viac nie je tým malým vystrašeným dievčatkom.
Našťastie, Izraelcom je mienka (nielen) slovenských antisemitov ukradnutá. Vedia, že lepšie je žiť a prosperovať hoc aj ich nepriatelia budú soptiť závisťou, ako byť mŕtvi a získať si falošný súcit.

Pre mňa je deň pamiatky obetí holokaustu pripomienkou toho, že vznik štátu Izrael bola nevyhnutnosť a že už sa to nikdy viac nezopakuje.

Antisemiti, zmierte sa s tým, že ľud Izraela žije a prosperuje a bude sa brániť proti teroristom, ktorí s nimi majú rovnaké plány ako mal Hitler.

Prečo Palestínčania nemôžu mať svoj štát.

01.02.2024

Tiež si myslíte, že keby Izrael dovolil Palestínčanom vlastný štát, nastal by mier? Počuli ste, že to je Izrael, ktorý odmieta koncept dvoch štátov? Ale čo ak vám poviem, že Palestínčania ponuku na vlastný štát dostali, ale odmietli? A vedeli ste, že to Palestínčania odmietajú dvojštátne riešenie? Prv ako vymenujem fakty z histórie, vyjasním pojmy Palestína a [...]

Ak Irán napadne Izrael, biblické proroctvá sa začnú napĺňať pred našimi očami.

30.01.2024

Fenoménom Biblie je to, že obsahuje množstvo jednoznačných proroctiev, z ktorých mnohé sa už presne naplnili. Nič také nie je v Koráne, či iných náboženských knihách. Veľa biblických proroctiev sa vzťahuje na štát Izrael a židovský národ. Keď Hamas napadol Izrael, v napätí som očakávala, či sa do vojny nezapojí Irán a ďalšie krajiny. Všetci kresťania totiž [...]

Syn zakladateľa Hamasu, ktorý sa stal Izraelským špiónom.

30.12.2023

Syn jedného zo zakladateľov Hamasu v rozhovore pre CNN povedal, že z palestínskych detí budú o tridsať rokov teroristi. Jeho príbeh je však dôkazom toho, že to nemusí byť ich osud. Detstvo naplnené bojom proti nenávideným Židom. Mosab Hassan Yousef sa narodil v meste Ramaláh na západnom brehu Jordánu a bol vychovávaný k nenávisti voči Izraelu. Prvý krát sa dostal [...]

Dvoch neplnoletých zasiahol prúd, vyliezli na odstavený vlak

27.04.2024 11:29

Dve neplnoleté osoby zasiahol na železničnej stanici v Malackách elektrický prúd. Stalo sa tak po tom, čo vyliezli na odstavený vlak.

škola, školák, žiak, hodina, vyučovanie, trieda

KVÍZ: Predveďte sa, akí ste slovenčinári. Nie je to tak zlé alebo také zlé?

27.04.2024 10:22

Kvíz rýchle preverí vaše znalosti slovenčiny. Ktorá z dvoch možností je správna?

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Nemecký poslanec AfD Bystroň se ohradil proti článku Der Spiegelu o ‘ruských’ balíčkoch

27.04.2024 10:10

Poslanec Alternatívy pre Nemecko (AfD) Peter Bystroň sa ohradil proti článku magazínu Der Spiegel, že v kauze možných úplatkov od proruskej siete prijímal balíčky.

parlament

Na Slovensku chce vzniknúť ďalších päť politických strán

27.04.2024 09:58

Na Slovensku chce aktuálne vzniknúť päť nových politických strán. Oznámenia o zbere podpisov zverejnili na webstránke Ministerstva vnútra SR.

Mária Tvrdoňová

Vyštudovala som históriu na UKF v Nitre a ako koníček som sa venovala skúmaniu historickej dôveryhodnosti Nového Zákona. Na základe historických dôkazov som prišla k záveru, že fakty, ktoré svedčia v prospech tvrdenia že Ježiš vstal z mŕtvych sú veľmi presvedčivé. Vo svojom blogu chcem písať o dôveryhodnosti Biblie z pohľadu historičky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 111
Celková čítanosť: 561214x
Priemerná čítanosť článkov: 5056x

Autor blogu