Založ si blog

Poďme spolu zachrániť Palestínske deti.

Po vypuknutí vojnového konfliktu sa vyrojilo kopec súcitných spoluobčanov, ktorí sú pobúrení nad tým, že Izrael bojuje proti Hamasu. Pre týchto spoluobčanov vojna začala až 8. Októbra. Takisto sú morálne rozhorčení nad tým, že vo vojne zomierajú aj nevinní civilisti vrátane detí (ako v každej vojne).

Z nejakého dôvodu však neboli pohoršení, keď Rusko bojovalo proti Čečenským teroristom a pomer zabitých teroristov ku civilom bol 1:60. ( V Gaze je pomer 1:2.)
Nepísali články ani vtedy, keď islamský štát vraždil iných (prevažne) moslimov. Neprotestovali ani vtedy, keď vojská, ktoré porazili islamský štát, bombardovali mestá a ani netušíme koľko civilistov tam zomrelo. Netrápi ich ani vojna v Jemene, ktorá už má 377 tisíc obetí a stále prebieha. Nejak im na živote civilistov (samozrejme iba civilistov v Gaze, nie v Izraeli) začalo záležať až vtedy, keď je do vojny zatiahnutý Izrael.
Samozrejme som rada, že sa v nich zobudil súcit a nechcú aby zomierali deti v Gaze. Nechcem to ani ja, ani Izrael. Takmer všetci chceme mier. Našťastie izraelský veľvyslanec včera v OSN povedal adresu, na ktorú sa máme obrátiť.
Tu je jeho návod: Povedal, že ak naozaj chcete prímerie, máte vytočiť číslo +970-599373765 a pýtajte si k telefónu Sinvára (To je muž, ktorému izraelskí lekári zachránili život. Keď si totiž vo väzení odpykával trest za viacnásobnú vraždu, diagnostikovali mu nádor na mozgu. Drahá operácia ho nestála ani cent. Neskôr bol prepustený spolu s tisíckou ďalších väzňov výmenou za izraelského vojaka, ktorého držal Hamas ako rukojemníka. Tento muž stál za útokom na Izrael 7. Októbra).

Keď budete mať Sinvára na linke, povedzte mu ako veľmi vás trápi smrť nevinných civilistov a poproste ho, nech zložia zbrane a prepustia rukojemníkov. Ak vás poslúchne, nastane mier.
Ja som im cez WhatsApp správu poslala, aj som im telefonovala, no odpoveď zatiaľ nemám. Pridáte sa ku mne?
Ak nepochodíte u Sinvára, môžete kontaktovať aj vodcov Hamasu v Katare. Iniciatíve sa medze nekladú.

Prečo Palestínčania nemôžu mať svoj štát.

01.02.2024

Tiež si myslíte, že keby Izrael dovolil Palestínčanom vlastný štát, nastal by mier? Počuli ste, že to je Izrael, ktorý odmieta koncept dvoch štátov? Ale čo ak vám poviem, že Palestínčania ponuku na vlastný štát dostali, ale odmietli? A vedeli ste, že to Palestínčania odmietajú dvojštátne riešenie? Prv ako vymenujem fakty z histórie, vyjasním pojmy Palestína a [...]

Ak Irán napadne Izrael, biblické proroctvá sa začnú napĺňať pred našimi očami.

30.01.2024

Fenoménom Biblie je to, že obsahuje množstvo jednoznačných proroctiev, z ktorých mnohé sa už presne naplnili. Nič také nie je v Koráne, či iných náboženských knihách. Veľa biblických proroctiev sa vzťahuje na štát Izrael a židovský národ. Keď Hamas napadol Izrael, v napätí som očakávala, či sa do vojny nezapojí Irán a ďalšie krajiny. Všetci kresťania totiž [...]

Pamiatka obetí holokaustu odhalila pravú tvár Slovenských politikov.

29.01.2024

27. Januára červená armáda oslobodila koncentračný tábor Osvienčim a preto si v tento deň pripomíname obete holokaustu. Niektorí slovenskí politici využili túto pamiatku na to, aby odsúdili Izrael za to, že sa rozhodli, že nedopustia, aby sa holokaust zopakoval a bojujú o svoje prežitie. Hamas je náboženské hnutie, ktoré má vo svojich stanovách, že ich cieľom je [...]

SR Bratislava CHZJD skládka Vrakuňa monitoring BAX

Exminister kritizuje zastavenie sanácie skládky vo Vrakuni, Taraba avizuje riešenie

29.04.2024 21:17

Do podzemných vôd unikajú najmä pesticídy a herbicídy. Spustenie sanačných prác sa očakávalo v roku 2018.

teplomer, horúčavy, pes

Pred týždňom sneh a mráz. Leto dorazilo aj na sever Slovenska

29.04.2024 20:17

Ešte v nedeľu letnú teplotu zaznamenali len v Mužli neďaleko Štúrova.

Fico, Blaha

Iniciatíva Munícia pre Ukrajinu vyzvala Fica, aby zdvojnásobil vyzbieranú sumu

29.04.2024 19:36

Zároveň premiéra vyzvali, aby sa jasne vyjadril a prehodnotil svoj postoj k českej iniciatíve.

Filip Kuffa

Demokrati namietajú účasť Gregora Kuffu na rokovaniach, jeho brat hovorí o výmysloch

29.04.2024 18:56

Ako príklad uviedla mimoparlamentná strana rokovanie k návštevnému poriadku Tatranského národného parku.

Mária Tvrdoňová

Vyštudovala som históriu na UKF v Nitre a ako koníček som sa venovala skúmaniu historickej dôveryhodnosti Nového Zákona. Na základe historických dôkazov som prišla k záveru, že fakty, ktoré svedčia v prospech tvrdenia že Ježiš vstal z mŕtvych sú veľmi presvedčivé. Vo svojom blogu chcem písať o dôveryhodnosti Biblie z pohľadu historičky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 111
Celková čítanosť: 561558x
Priemerná čítanosť článkov: 5059x

Autor blogu