Založ si blog

Veríme všetkým znásilneným ženám okrem tých Izraelských.

Pamätáte si ešte na aféru, keď sa Brett Kavanaugh uchádzal o pozíciu na najvyššom súde v USA? Istá žena si spomenula, že ju pred mnohými rokmi na strednej škole tento muž sexuálne obťažoval. Nepamätala si čas, miesto ani žiadne iné detaily a nemala ani svedkov, ktorí mohli jej verziu príbehu potvrdiť. Ženské organizácie vtedy tvrdili, že musíme veriť všetkým ženám.
Prešlo niekoľko rokov a keď na svetlo sveta vychádzajú dôkazy o tom, čo vystrájali „bojovníci za slobodu“ z Hamasu, tie isté organizácie mlčia.
Čo tam potom, že nachádzame mŕtve telá žien so stopami brutálneho znásilňovania? Čo tam potom, že máme svedkov, ktorí prežili vďaka tomu, že hrali mŕtvych a videli ako si teroristi podávali dievča, ktoré posledný z nich strelil do hlavy a vyvrcholil v jej mŕtvom tele? Je jedno aké množstvo dôkazov máme, netreba o tom moc hovoriť, ide predsa o ženy židovské a ich znásilnenie je dôsledkom okupácie. Počuli ste niekedy o Židoch prepustených z koncentračných táborov, ktorí by toto robili nemeckým ženám?

Ticho ľudskoprávnych organizácií bolo tak ohlušujúce a nátlak tak obrovský, že OSN po dvoch mesiacoch s veľkou nevôľou konečne prehlásila, že sa tými prípadmi treba zaoberať. (Tá istá OSN, ktorá proti Izraelu prijala omnoho viac rezolúcii ako proti Číne, Severnej Kórei, Iránu a Afganistanu dokopy.)

Izraelskí komici o tom natočili satirické video.

Poznámka: Včera som si všimla, že niektoré články, ktoré som napísala v októbri a novembri sa na mojom blogu nezobrazujú. Po prihlásení do svojho blogu som zistila, že kvôli nejakej technickej chybe majú dátum zverejnenia naplánovaný na december a nedá sa to opraviť. Kontaktovala som administrátorov blogu, ale zatiaľ to neopravili, ani mi neodpísali. Takže ak sa v najbližších dňoch začnú objavovať články, ktoré ste odo mňa čítali pred mesiacom a niektoré sú neaktuálne, viete, že je to kvôli tejto technickej chybe.

Prečo Palestínčania nemôžu mať svoj štát.

01.02.2024

Tiež si myslíte, že keby Izrael dovolil Palestínčanom vlastný štát, nastal by mier? Počuli ste, že to je Izrael, ktorý odmieta koncept dvoch štátov? Ale čo ak vám poviem, že Palestínčania ponuku na vlastný štát dostali, ale odmietli? A vedeli ste, že to Palestínčania odmietajú dvojštátne riešenie? Prv ako vymenujem fakty z histórie, vyjasním pojmy Palestína a [...]

Ak Irán napadne Izrael, biblické proroctvá sa začnú napĺňať pred našimi očami.

30.01.2024

Fenoménom Biblie je to, že obsahuje množstvo jednoznačných proroctiev, z ktorých mnohé sa už presne naplnili. Nič také nie je v Koráne, či iných náboženských knihách. Veľa biblických proroctiev sa vzťahuje na štát Izrael a židovský národ. Keď Hamas napadol Izrael, v napätí som očakávala, či sa do vojny nezapojí Irán a ďalšie krajiny. Všetci kresťania totiž [...]

Pamiatka obetí holokaustu odhalila pravú tvár Slovenských politikov.

29.01.2024

27. Januára červená armáda oslobodila koncentračný tábor Osvienčim a preto si v tento deň pripomíname obete holokaustu. Niektorí slovenskí politici využili túto pamiatku na to, aby odsúdili Izrael za to, že sa rozhodli, že nedopustia, aby sa holokaust zopakoval a bojujú o svoje prežitie. Hamas je náboženské hnutie, ktoré má vo svojich stanovách, že ich cieľom je [...]

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

Mária Tvrdoňová

Vyštudovala som históriu na UKF v Nitre a ako koníček som sa venovala skúmaniu historickej dôveryhodnosti Nového Zákona. Na základe historických dôkazov som prišla k záveru, že fakty, ktoré svedčia v prospech tvrdenia že Ježiš vstal z mŕtvych sú veľmi presvedčivé. Vo svojom blogu chcem písať o dôveryhodnosti Biblie z pohľadu historičky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 111
Celková čítanosť: 562256x
Priemerná čítanosť článkov: 5065x

Autor blogu