Založ si blog

Ak sa k Iránskemu útoku na Izrael pridá Turecko, biblické proroctvá sa naplnia pred našimi očami.

Fenoménom Biblie je to, že obsahuje množstvo jednoznačných proroctiev, z ktorých mnohé sa už presne naplnili. Nič také nie je v Koráne, či iných náboženských knihách.
Veľa biblických proroctiev sa vzťahuje na štát Izrael a židovský národ.
Keď Hamas napadol Izrael, v napätí som očakávala, či sa do vojny nezapojí Irán a ďalšie krajiny. Všetci kresťania totiž dobre poznajú proroctvo z 38. a 39. kapitoly knihy Ezechiel.
Keďže ostatné krajiny sa zdráhali zapojiť do konfliktu v Gaze, usúdila som, že toto proroctvo sa zatiaľ nenaplní. Avšak konflikt na blízkom východe eskaluje a stále viac a viac krajín útočí na Izrael. Pred chvíľou zaútočil Irán v oveľa väčšej sile, ako v Apríli (keďže Železná Kupola je zahltená, bolo by zaujímavé, keby Iránsku raketu smerujúcu na Al Aksu tentokrát nezneškodnila. ).

Ak sa nakoniec sformuje mocná armáda, ktorá zaútočí na Izrael a bude tam Irán (v Biblii identifikovaný ako Peržan), Turecko, (možno aj Rusko) a mnohé ďalšie moslimské krajiny, biblické proroctvo sa začne napĺňať pred našimi očami.

Článok o tomto proroctve som písala pred vyše dvoma rokmi, keď Putin napadol Ukrajinu a v Izraeli o vojne ani nechyrovali.
A ako tá vojna dopadne si môžete prečítať tu.
Článok som uverejnila aj na svojom blogu na idnes.cz

Čo hovorí ústava SR na výrok Plavákovej?

01.10.2024

Keďže nie som právnička, opýtala som sa umelej inteligencie na výrok pani Plavákovej. Na otázku, čo hovorí ústava Slovenskej republiky o práve ešte nenarodených detí, som dostala odpoveď, že Ústava Slovenskej republiky v článku 15 hovorí o práve na život, ktoré sa vzťahuje aj na nenarodené deti. V tomto článku sa píše: Článok 15, odsek 1: „Každý má právo [...]

Známa osobnosť z hnutia Noví ateisti sa stala kresťankou

26.09.2024

Osoba blízka Richardovi Dawkinsovi, známa bojovníčka proti islamu a za práva žien Ayaan Hirsi Ali pred pár mesiacmi prehlásila, že sa stala kresťankou. Vzbudilo to veľký rozruch a sklamanie v radoch hnutia Noví ateisti. Vzájomná konfrontácia vyústila do verejnej debaty medzi Ayaan Hirsi Ali a Richardom Dawkinsom. Nebudem rozoberať debatu, ktorú si môžete sami pozrieť tu. [...]

Médiá si opäť posvietili na kauzu kresťanského spoločenstva Milosť – 2. časť

30.08.2024

Redaktorka Startitupu sa cez víkend vybrala na multižánrový festival One way fest, ktoré organizuje kresťanské spoločenstvo Milosť, aby sa sama presvedčila, o čom festival je. Kamarátka na facebook napísala tieto výstižné slová: „Podľa mňa, ak tam ide človek s tým, aby si urobil názor, nebude predpojatý, ale zvedavý, otvorený tomu, čo mu ponúka daná akcia. Ak ide [...]

ZSSK

Železnice 21. storočia: ZSSK investuje do moderných služieb a hľadá nové talenty

02.10.2024 00:00

Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) predstavila ambiciózny plán modernizácie, ktorý má premeniť cestovanie vlakom na Slovensku.

migranti, lampedusa

Stroskotali lode s viac ako 300 migrantmi, hlásia desiatky mŕtvych. Vyplávali z Jemenu

01.10.2024 21:28, aktualizované: 21:49

Pri džibutských brehoch stroskotali dve lode, na ktorých bolo 310 migrantov.

Alexej Navaľnyj

Nové odhalenia v prípade Navaľného: Zomrel na otravu, ruské úrady falšovali dôkazy

01.10.2024 19:00

Alexej Navaľnyj mal krátko pred smrťou bolesti brucha, vracal, dostal kŕče a omdlel. Ruskí vyšetrovatelia to však zamlčali.

Mária Tvrdoňová

Vyštudovala som históriu na UKF v Nitre a ako koníček som sa venovala skúmaniu historickej dôveryhodnosti Nového Zákona. Na základe historických dôkazov som prišla k záveru, že fakty, ktoré svedčia v prospech tvrdenia že Ježiš vstal z mŕtvych sú veľmi presvedčivé. Vo svojom blogu chcem písať o dôveryhodnosti Biblie z pohľadu historičky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 118
Celková čítanosť: 587325x
Priemerná čítanosť článkov: 4977x

Autor blogu