Založ si blog

Ako Hamas vďaka nám objavil recept na nikdy nekončiaci terorizmus

Predstavte si, že vašim zmyslom života je zlikvidovať štát Izrael a vyvraždiť všetkých Židov po celom svete. Myslíte si, že je to aj vašou náboženskou povinnosťou a za odmenu budete večne deflorovať sedemdesiatdva panien. Naplneniu tejto túžby ste ochotní obetovať všetko, aj životy seba a svojich blízkych.

Využijete vhodnú chvíľu, vtrhnete na územie Izraela a začnete strieľať do tancujúcich mladých ľudí na mierovom festivale. Obnažené telo mŕtveho, alebo ťažko zraneného dievčaťa doveziete ako korisť a vozíte po uliciach Gazy. Civilisti na ňu pľujú a oslavujú ako Slováci po víťazstve v hokeji.

Po jatkách na festivale sa presuniete do kibucov. Idete od domu k domu. Strieľate do všetkého čo sa hýbe, hromadne znásilňujete, odsekávate končatiny a necháte obete vykrvácať, bábätká s odrezanými končatinami vešiate na šnúry na prádlo. Narozdiel od nacistov, sa to ani nesnažíte skrývať, ale máte na sebe gopro kamery a s hrdosťou vysielate útoky na Telegrame alebo TikToku. Vysielate aj to, ako vtrhnete do domu a otca rodiny postrelíte a zviažete. Jeho pártýždňové bábätko dáte do rúry, zapnete ju na najvyššiu teplotu a dieťa spálite zaživa pred očami jeho rodičov. Matku pred očami postreleného otca znásilnite desiati – pätnásti teroristi a potom ich oboch zabijete. Natočíte aj to, ako zviažete viacero detí dokopy a podpálite ich. Do domov hádžete bomby, podpálite ich a ľudia tam zhoria zaživa. Ostanú po nich len obhorené kostry objímajúcich sa ľudí.

Mužom odrežete genitálie, ženám prsia a 240 rukojemníkov odveziete do Gazy.

Výsledkom vášho masakru je vyše 1400 mŕtvych.

Svet je na pár hodín zhrozený. Vyjadrujú sústrasť a podporu Izraelu. Ale trvá to len pár hodín, maximálne dní.

Vy totiž skryjete teroristov a zbrane na a pod budovy nemocníc, škôl, do obytných budov a tunelov husto obývaných oblastí. Váš vodca, ktorý si žije v luxuse a bezpečí v zahraničí vyhlási pre Memri TV, že ste hrdý národ mučeníkov, a že vám nevadí prinášať civilné obete. Zároveň dodá, že útok zo 7. októbra vykonáte znova a znova až kým Izrael úplne nezničíte. Rodiny mučeníkov (tých, čo vtrhli do kibucov a zahynuli pri tom) máte vo veľkej vážnosti a štedro odmeníte.

Izrael zhodí 1,5 milióna letákov, pošle 4,5 milióna SMS a 6 miliónov nahratých hlasových správ, v ktorých ľudí upozorňuje, ktoré oblasti budú bombardovaťa dá dva týždne čas civilistom presunúť sa 30 km na juh. Vy zabraňujete vlastným civilistom odísť do bezprečia, robíte zátarasy na cestách, strieľate po Gazanoch, ktorí sa chcú evakuovať. Potrebujete mať predsa čo najviac obetí a poštvať (nielen arabský) svet proti Izraelu. Počty mŕtvych udáva ministerstvo zdravotníctva, ktoré je pod vládou Hamasu, teda tí istí ľudia, ktorí hneď po výbuchu pri nemocnici vedeli nielen to, že na vine bol Izrael, ale okamžite aj to, že obetí bolo päťsto. Západné média tieto vaše počty preberajú, občas len tak mimochodom spomenú, že čísla nie je možné overiť. Raz hlásia, že Izrael zbombardoval školu, inokedy sanitku, ale zabudnú spomenúť, že to boli základne teroristov.

Po krátkej dobe už takmer nikto nehovorí o tom, čo sa udialo 7. októbra, ale celý svet je pohoršený nad tým, čo robí Izrael. Všetci sledujú len palestínske  obete, ktoré zahynuli pri cielenom bombardovaní teroristov. Keďže Gaza zažíva populačnú explóziu (napriek tomu, že tam už roky údajne prebieha genocída), polovicu jej obyvateľov tvoria deti, ktoré sú tiež obeťami. Z týždňa na týždeň počet obetí pribúda a nenávisť voči Izraelu rastie. Nikto však netuší, aké sú skutočné počty a koľkí z nich sú teroristi. Po pár mesiacoch Hamas porazia, vojna skončí, pomery sa stabilizujú. Gaza začne znovu dostávať štedré miliardy aj od Európskej Únie. Ich túžbou však nie je urobiť z Gazy druhý Singapur, či Honkong. Veď viera im predsa káže zničiť Židov. Tak tieto prostriedky znovu  použijú na výrobu rakiet, výbušnín, budovanie tunelov a nákup zbraní.

Po čase si teroristi povedia: „Bratku, pamätáš ako sme vtrhli do Izraela, povraždili stovky civilistov, znásilňovali, zaživa upálili bábätká, ale ako celý svet znenávidel Izrael a Židov? Pamätáš na to, ako vďaka nám v Európe a Amerike začali napádať Židov, ich domy a synagógy, ako zo strachu museli zavrieť židovské školy a polícia sa bezmocne pozerala na tisícové davy, ktoré oslavovali naše skutky?

Poďme to urobiť znovu!“

 

 

Prečo Palestínčania nemôžu mať svoj štát.

01.02.2024

Tiež si myslíte, že keby Izrael dovolil Palestínčanom vlastný štát, nastal by mier? Počuli ste, že to je Izrael, ktorý odmieta koncept dvoch štátov? Ale čo ak vám poviem, že Palestínčania ponuku na vlastný štát dostali, ale odmietli? A vedeli ste, že to Palestínčania odmietajú dvojštátne riešenie? Prv ako vymenujem fakty z histórie, vyjasním pojmy Palestína a [...]

Ak Irán napadne Izrael, biblické proroctvá sa začnú napĺňať pred našimi očami.

30.01.2024

Fenoménom Biblie je to, že obsahuje množstvo jednoznačných proroctiev, z ktorých mnohé sa už presne naplnili. Nič také nie je v Koráne, či iných náboženských knihách. Veľa biblických proroctiev sa vzťahuje na štát Izrael a židovský národ. Keď Hamas napadol Izrael, v napätí som očakávala, či sa do vojny nezapojí Irán a ďalšie krajiny. Všetci kresťania totiž [...]

Pamiatka obetí holokaustu odhalila pravú tvár Slovenských politikov.

29.01.2024

27. Januára červená armáda oslobodila koncentračný tábor Osvienčim a preto si v tento deň pripomíname obete holokaustu. Niektorí slovenskí politici využili túto pamiatku na to, aby odsúdili Izrael za to, že sa rozhodli, že nedopustia, aby sa holokaust zopakoval a bojujú o svoje prežitie. Hamas je náboženské hnutie, ktoré má vo svojich stanovách, že ich cieľom je [...]

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

Mária Tvrdoňová

Vyštudovala som históriu na UKF v Nitre a ako koníček som sa venovala skúmaniu historickej dôveryhodnosti Nového Zákona. Na základe historických dôkazov som prišla k záveru, že fakty, ktoré svedčia v prospech tvrdenia že Ježiš vstal z mŕtvych sú veľmi presvedčivé. Vo svojom blogu chcem písať o dôveryhodnosti Biblie z pohľadu historičky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 111
Celková čítanosť: 562286x
Priemerná čítanosť článkov: 5066x

Autor blogu