Založ si blog

Erdogan sa vyhráža. Necestujte do Turecka!

Po útoku na mešitu na Novom Zélande sa Turecký prezident Erdogan zachoval inak ako západné krajiny ovplyvnené kresťanskou kultúrou.
Hoci si kresťania uvedomujú, že islamskí radikáli vyvraždia každoročne státisíce kresťanov, budhistov, hinduistov, aj heretických moslimov v mene Alaha, nikto sa po útoku na mešitu neradoval, ale odsúdili tento ohavný čin.
Aj tí najtvrdší kritici islamu prehlásili, že zabíjať nevinných ľudí je zlé.
Avšak Erdogan označil tento útok jedného šialenca za útok na islam a Turecko a vyhráža sa protimoslimsky orientovaným Austrálčanom, ktorí navštevujú Turecko, že sa môžu domov vrátiť v rakvách „ako ich starí otcovia“. Narážal tým na bitku o Gallipoli z prvej svetovej vojny, v ktorej padli tisíce príslušníkov Austrálskeho a novozélandského armádneho zboru (ANZAC).
Čo znamená protimoslimsky orientovaný? Podľa Erdogana, ľavicových politikov a väčšiny novinárov, je protimoslimsky orientovaný každý, kto kritizuje islam, vrátane mňa. Ja však rozlišujem medzi ideológiou a ľuďmi. Islam je ideológia, ktorú kritizujem, ale nemám nenávisť k ľuďom – moslimom. Práve naopak – považujem ich za najväčšie obete svojho náboženstva, ktoré boli odmalička vystavené indoktrinácii a potrebujú našu pomoc, aby sme im otvorili oči a ukázali pravú tvár islamu. Preto sa veľmi teším, keď počúvam príbehy ex-moslimov, ktorí opustili islam.
Samozrejme nie som naivná pacifistka a proti teroristom treba bojovať vojensky. Lenže tí zavraždení civilisti neboli teroristi, boli to len obyčajní veriaci.
Ako by reagovali mienkotvorné denníky, keby nejaký pastor, novinár či politický aktivista vyzval po každom moslimskom teroristickom útoku na vraždenie moslimov ako teraz vyzýva Erdogan k vraždeniu Austrálčanov?

Odkiaľ máme istotu, že si to odnesú len Austrálčania? Veď aj my sme káfiri.

Čo keby sme Turecku vyhoveli a do ich krajiny nešli?

Odporúčam všetkým Slovákom, aby na to mysleli pri výbere dovolenky.
Nechcete predsa ísť do krajiny, kde sa vám vyhrážajú, či?

Povedala som, že nemám nenávisť k ľuďom, ale k ideológii. Aby som vám dodala nádej, že je možné otvoriť obetiam tejto ideológie oči, pozrite si videá Tureckého ex-moslima, ktorý pre svoju bezpečnosť vystupuje len pod menom Apostate Prophet či Marockého ex-moslima, ktorý bol dokonca synom imáma a pre svoju bezpečnosť vystupuje len pod prvým menom brother Rachid. Obaja rozprávajú svoj príbeh, ako opustili islam.

Prečo Palestínčania nemôžu mať svoj štát.

01.02.2024

Tiež si myslíte, že keby Izrael dovolil Palestínčanom vlastný štát, nastal by mier? Počuli ste, že to je Izrael, ktorý odmieta koncept dvoch štátov? Ale čo ak vám poviem, že Palestínčania ponuku na vlastný štát dostali, ale odmietli? A vedeli ste, že to Palestínčania odmietajú dvojštátne riešenie? Prv ako vymenujem fakty z histórie, vyjasním pojmy Palestína a [...]

Ak Irán napadne Izrael, biblické proroctvá sa začnú napĺňať pred našimi očami.

30.01.2024

Fenoménom Biblie je to, že obsahuje množstvo jednoznačných proroctiev, z ktorých mnohé sa už presne naplnili. Nič také nie je v Koráne, či iných náboženských knihách. Veľa biblických proroctiev sa vzťahuje na štát Izrael a židovský národ. Keď Hamas napadol Izrael, v napätí som očakávala, či sa do vojny nezapojí Irán a ďalšie krajiny. Všetci kresťania totiž [...]

Pamiatka obetí holokaustu odhalila pravú tvár Slovenských politikov.

29.01.2024

27. Januára červená armáda oslobodila koncentračný tábor Osvienčim a preto si v tento deň pripomíname obete holokaustu. Niektorí slovenskí politici využili túto pamiatku na to, aby odsúdili Izrael za to, že sa rozhodli, že nedopustia, aby sa holokaust zopakoval a bojujú o svoje prežitie. Hamas je náboženské hnutie, ktoré má vo svojich stanovách, že ich cieľom je [...]

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Mária Tvrdoňová

Vyštudovala som históriu na UKF v Nitre a ako koníček som sa venovala skúmaniu historickej dôveryhodnosti Nového Zákona. Na základe historických dôkazov som prišla k záveru, že fakty, ktoré svedčia v prospech tvrdenia že Ježiš vstal z mŕtvych sú veľmi presvedčivé. Vo svojom blogu chcem písať o dôveryhodnosti Biblie z pohľadu historičky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 111
Celková čítanosť: 561060x
Priemerná čítanosť článkov: 5055x

Autor blogu