Založ si blog

SME šíri kresťanofóbiu

Takmer po každom teroristickom útoku sa média a politici predbiehajú v informovaní verejnosti, že tieto útoky nemajú nič spoločné s islamom.
Tvrdia, že to len pár pomýlených ľudí zneužilo toto mierumilovné náboženstvo. Odborník na islam, Brother Rachid sa pýta, či sú tí novinári odborníci na teológiu, keď vedia posúdiť, čo je, alebo nie je islamský terorizmus. Tvrdí, že úlohou novinárov je informovať, úlohou politikov bojovať proti terorizmu a úlohou teológov je diskutovať, či má terorizmus niečo spoločné s islamom.
Pri poslednom útoku pred Vianocami v Štrasburgu však slovenský denník SME zmenil taktiku – rozhodol sa proti islamofóbii bojovať šírením kresťanofóbie.
Hoci redakcia nezodpovedá za názory blogerov, na hlavnú titulku pravidelne vyberajú články, ktoré sa redakcii zdajú najzaujímavejšie. A v deň útoku sa v tejto rubrike TOP článkov objavil hrozivý text s názvom: „Pozor, tu žijú kresťania“ Hneď som spozornela. Na kresťanov si treba dávať bacha ako na psov vo dvore? Žeby za tým útokom na vianočných trhoch stál nejaký militantný kresťan a novinári sa vytešujú, že konečne nemusia zamlčovať náboženské vierovyznanie páchateľa?
Klikla som teda na článok a vysvitlo, že jednému nahnevanému cyklistovi kresťania prepichli gumy na bicykli. Jeho zlosť chápem, ale prečo sa musel vyzúriť na kresťanoch? Ako vôbec vedel, že to boli kresťania? Lebo na kopci stál dvojkríž (symbol, ktorý je na štátnej vlajke, štátnom znaku aj štátnej pečati), preto to museli byť kresťania. Zároveň som sa z článku dozvedela, že tieto dvojkríže staviame preto, aby sme ľudí varovali, že „Pozor! Tu žijú kresťania.“
Lenže tento zastrašujúci náboženský symbol máme nielen na štátnych symboloch slovenskej republiky, je vystavený v školách, na úradoch, v parlamente, na hrade….. Ako je možné, že nikto proti tomu nebojuje?
Autor zdôrazňoval, že tie pneumatiky určite neprepichli moslimovia ale kresťania. Snažil sa oháňať štatistikou, že v tej oblasti moslimovia nežijú. No neviem, či sa dá ohánať štatistikou. Vo Veľkej Británii sú najrozšírenejšie mená Jack, Oliver, Thomas, Harry…, ale pokiaľ išlo o páchateľov ázijského znásilňovacieho gangu (ázijským ho nazvalo BBC), tak sa volali: Abid Mohammed Saddique, Mohamed Liaquat, Mohamed Sajid, Mohhamed Amin atď.
Predpokladám, že autor musel mať ešte nejaký iný dôkaz o identite páchateľov. Veď keby dôkaz nemal, prísna redakcia SME by mu článok okamžite zmazala za šírenie nenávisti bez dôkazov. Určite páchateľov počul, ako pred útokom na gumy bojovo kričali „Haleluja“ a citovali výroky z ich svätej knihy o svätej vojne proti cyklistom.

Ak chcela redakcia týmto článkom bojovať proti islamofóbii, veľa ľudí pobavili. Ale veľmi oceňujem, že sa konečne dostali na vyššiu úroveň ideologického boja ako je ten ich najobľúbenejší spôsob- zmazávanie nepohodlných článkov či príspevkov a zablokovávanie účtov.
Keďže sa konečne pokúsili aj konštruktívne diskutovať namiesto umlčovania oponentov, je nádej, že si postupne získajú dôveru, ktorú už u mnohých stratili.
Len je otázne či neporušili zákon tým, že znevažujú štátne symboly Slovenskej republiky.

Exmoslim hovorí o „islamofóbii“ versus slobodofóbii

https://tvrdonova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=701933

Tu je ten kresťanofóbny článok

https://paskuliak.blog.sme.sk/c/497977/pozor-tu-ziju-krestania.html

Prečo Palestínčania nemôžu mať svoj štát.

01.02.2024

Tiež si myslíte, že keby Izrael dovolil Palestínčanom vlastný štát, nastal by mier? Počuli ste, že to je Izrael, ktorý odmieta koncept dvoch štátov? Ale čo ak vám poviem, že Palestínčania ponuku na vlastný štát dostali, ale odmietli? A vedeli ste, že to Palestínčania odmietajú dvojštátne riešenie? Prv ako vymenujem fakty z histórie, vyjasním pojmy Palestína a [...]

Ak Irán napadne Izrael, biblické proroctvá sa začnú napĺňať pred našimi očami.

30.01.2024

Fenoménom Biblie je to, že obsahuje množstvo jednoznačných proroctiev, z ktorých mnohé sa už presne naplnili. Nič také nie je v Koráne, či iných náboženských knihách. Veľa biblických proroctiev sa vzťahuje na štát Izrael a židovský národ. Keď Hamas napadol Izrael, v napätí som očakávala, či sa do vojny nezapojí Irán a ďalšie krajiny. Všetci kresťania totiž [...]

Pamiatka obetí holokaustu odhalila pravú tvár Slovenských politikov.

29.01.2024

27. Januára červená armáda oslobodila koncentračný tábor Osvienčim a preto si v tento deň pripomíname obete holokaustu. Niektorí slovenskí politici využili túto pamiatku na to, aby odsúdili Izrael za to, že sa rozhodli, že nedopustia, aby sa holokaust zopakoval a bojujú o svoje prežitie. Hamas je náboženské hnutie, ktoré má vo svojich stanovách, že ich cieľom je [...]

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

Mikuláš Černák, súd

Zatiaľ nie, odkázal Černák. Na súde nastal zvrat, rozhodovať o jeho prepustení sa bude o týždeň, boss bossov prehovorí

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:52

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

Mária Tvrdoňová

Vyštudovala som históriu na UKF v Nitre a ako koníček som sa venovala skúmaniu historickej dôveryhodnosti Nového Zákona. Na základe historických dôkazov som prišla k záveru, že fakty, ktoré svedčia v prospech tvrdenia že Ježiš vstal z mŕtvych sú veľmi presvedčivé. Vo svojom blogu chcem písať o dôveryhodnosti Biblie z pohľadu historičky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 111
Celková čítanosť: 560831x
Priemerná čítanosť článkov: 5053x

Autor blogu