Británia odmietla poskytnúť azyl Asii Bibi – prenasledovanej kresťanke z Pakistanu.

25. marca 2019, Mária Tvrdoňová, Nezaradené

Pred ôsmimi rokmi bola Asia Bibi obvinená z rúhania sa Mohamedovi, za čo je v Pakistane trest smrti. Po ôsmich rokov vo väzení bola nakoniec táto matka piatich detí pre nedostatok dôkazov oslobodená, čo vyvolalo vlnu násilných protestov v Pakistane. Jediné riešenie bolo požiadať o azyl v inej krajine.
Požiadala teda spojené kráľovstvo Veľkej Británie a Írska. Aká bola odpoveď? Samotná Theresa Mayová intervenovala, aby jej žiadosť o azyl zamietli.
Dôvodom sú obavy z nepokojov, ktoré by poskytnutie azylu mohlo vyvolať.
Kto by spôsobil tie nepokoje? No predsa Pakistanci žijúci v Británii, ktorých vláda neustále ochraňuje. Tie takzvané ázijské znásilňovacie gangy, ktoré zneužívali ku prostitúcii tisíce britských dievčat vo veku od 11 rokov, boli v skutočnosti Pakistanské znásilňovacie gangy. Vláda a polícia o nich vedela, ale obávali sa nepokojov medzi moslimami, tak sa tvárili, že nič také sa v Británii nedeje a nezasiahli. Zasiahli až po tom, ako futbalový chuligán Tommy Robinson zmobilizoval davy a vyšli do ulíc. Tommy Robinson je teraz najväčším nepriateľom štátu a je neustále terorizovaný políciou, vládou a mienkotvornými denníkmi.
Britská vláda však nemá problém prijímať naspäť vracajúcich sa bojovníkov Islamského štátu, lebo podľa nich predstavujú len mierne bezpečnostné riziko. Tiež s otvorenou náručou privítali džihádistických kazateľov, ktorí schvaľujú trest smrti pre tých, čo sa rúhajú Mohamedovi.

Keď niektorí slovenskí politici v súvislosti s migrantmi prehlásili, že by sme mali prijímať len tých najviac ohrozených, teda kresťanov, zožali vlnu kritiky za to, že diskriminujú moslimov.
Británia a Švédsko však prijíma len moslimov a odmieta kresťanov a táto očividná kresťanofóbia a diskriminácia slniečkárskym médiám, ani vládam západných krajín nevadí.
To však nie je všetko. Pred pár dňami britský imigračný úrad odmietol poskytnúť azyl ex-moslimovi s odôvodnením, že kresťanstvo nie je náboženstvo pokoja. Ale o tom nabudúce….

https://www.telegraph.co.uk/news/2018/11/11/asia-bibi-not-offered-uk-asylum-amid-concerns-unrest-attacks/

https://www1.cbn.com/cbnnews/cwn/2018/november/report-uks-theresa-may-personally-blocked-asia-bibis-asylum-request