Založ si blog

Britská vláda zavádza komunistické praktiky z 50-tych rokov.

Neveríte konšpiráciám? Po prečítaní toho, čo sa dnes deje v Británii, asi zmeníte názor.
Tommy Robinson je označený ako pravicový extrémista, nacista, rasista, islamofób… skrátka hotový Hitler. Lenže keď sa pozriete na prípad detailnejšie, zistíte, že dôvod prečo ho tak nazvali, je ten, že poukazuje na nebezpečenstvo islamu a zločiny moslimských prisťahovalcov. Neútočí na moslimov, nevyzýva k násiliu voči nim, ale kritizuje Korán, ktorý k násiliu vyzýva. Nie je ani rasista, ani nacista.
Tento muž vyrastal v tej oblasti Británie, kde pozoroval nárast islamského extrémizmu a kriminality s tým spojenej. Keď sa snažil na to upozorniť, tak namiesto diskusie, mu vždy zapchali ústa obvinením z netolerancie. Namiesto toho, aby si úrady posvietili na miesta, kde sa radikalizujú islamskí extrémisti, zamerali sa na muža, ktorý na tento problém upozorňoval. Dôkladne mu skontrolovali účtovníctvo a zistili, že si falošne priznal vyšší príjem, aby dostal hypotéku. Hoci túto hypotéku splácal a nikomu nenastala nijaká finančná škoda, išiel do väzenia za podvod a mali na chvíľu pokoj od nepohodlnej osoby.
Na konte má aj ďalšie zločiny. Napríklad z médii sa dozviete, že napadol policajta mimo službu, ale detaily, ako k tomu napadnutiu došlo, vám už nepovedia. Keď v roku 2009 islamskí extrémisti agresívne protestovali proti vojakom, ktorí sa vracali z Afganistanu, Tommy Robinson im násilne vytrhol a roztrhal čiernu vlajku, ktorá sa neskôr stala symbolom islamského štátu. Pri inej príležitosti násilne prekazil islamským radikálom pálenie symbolov červených makov (symboly vojakov padlých vo svetových vojnách).
Skrátka, je to typ futbalového chuligána a tvrdého chlapa a patriota, ktorý sa nebojí pobiť .Možno práve vďaka tejto vlastnosti dokáže robiť to, čo robí, lebo ten tlak, ktorému čelí, by drvivú väčšinu ľudí položil.
Po prepustení z väzenia sa nevzdal, ale naďalej upozorňoval na problém. Aj vďaka nemu sa prevalila kauza moslimských znásilňovacích gangov, ktorým padlo za obeť tisíce britských mladých dievčat vo veku od 11 rokov. Tieto obete boli nútené k prostitúcii a týrané – neposlušné dievčatá poliali benzínom a vyhrážali sa zapálením. Hoci úrady na to boli upozorňované, nekonali. Keď sa celá kauza prevalila, sudca zakázal o prípade informovať verejnosť, ale Tommy tento zákaz porušil. Cez facebook live vysielal spred budovy súdu a tak tisíce ľudí mohlo sledovať, ako ho zatkla polícia. Dôvod zatknutia? Nerešpektovanie nariadenia súdu, ktoré vraj mohlo ovplyvniť porotu a ohroziť celý priebeh súdneho procesu. Lenže Tommy v tom vysielaní nezverejňoval žiadne nové informácie, ktoré by mohli ovplyvniť porotu. Hovoril len o veciach, ktoré už boli zverejnené v novinách. Spred budovy súdu vysielali aj Indovia, ktorí boli podráždení, že politicky korektné média to nazvali ázijské znásilňovacie gangy, lenže ich si nedovolili zatknúť.
Tommyho umiestnili do väzenia k moslimským radikálom, kde bol vystavený neprestajnému psychickému a fyzickému násiliu, ale prežil.
Aby ho umlčali, zablokovali mu twitter, instagram, paypal účet, čo ho takmer zastavilo, lebo bez peňazí nemôžete robiť nič.
Ďalším krokom malo byť zdiskreditovanie tohto muža. BBC pripravovala dokument s pracovným názvom „zničenie Tommyho“, kde ho mali obviniť z rôznych vecí, vrátane sexuálneho obťažovania, ale tento muž bol o krok vpred a tak celý svet mohol vidieť BBC panodramu, kde boli odhalené podvodné praktiky médii a organizácie Hope not Hate, financovanej Sorosom, ktorá zastrašuje a kriminalizuje všetkých, ktorí upozorňujú na problém radikálneho islamu a imigrácie.
Reakciou BBC bolo, že islamský aktivista a reportér Mohamed Shafiq osobne zariadil, aby Tommymu zrušili účet na facebooku a Mr. Watson z labouristickej party (ktorý sa vyjadril, že je škoda, že nebol vo väzení zavraždený) tlačí na youtube, aby urobili to isté.
Aby toho nebolo dosť, 22. marca bude Tommy opäť postavený pred súd. Dôvod obvinenia? Dobre sa nadýchnite a čítajte ďalej. Súdený bude za to, že spôsobil psychickú traumu členom moslimských znásilňovacích gangov.
Nie je to nič iné ako politická vražda, lebo to väzenie pravdepodobne neprežije.
Nemali by sme to nechať tak. Nejde len o život jedného človeka, ide o budúcnosť nás všetkých. Ak teraz ustúpime a ľavičiari spolu s islamskými radikálmi spozorujú našu slabosť, povzbudí ich to k ďalšiemu obmedzovaniu našich slobôd.
Každý môže niečo urobiť. Informujte svojich známych o tejto kauze, ak poznáte politikov, žiadajte ich nech tlačia na britskú vládu. Žiadajte našu vládu, aby ponúkla politický azyl tomuto prenasledovanému mužovi, organizujte protesty pred britskou ambasádou, alebo minimálne zdielajte tento článok so svojimi známymi. Stále sme dosť silní na to, aby sme zastavili obmedzovanie slobody prejavu v Európe nenásilnou cestou.

Program BBC panodráma s českými titulkami https://www.youtube.com/watch?v=r-eyapL0BZs&t=223s

Prečo Palestínčania nemôžu mať svoj štát.

01.02.2024

Tiež si myslíte, že keby Izrael dovolil Palestínčanom vlastný štát, nastal by mier? Počuli ste, že to je Izrael, ktorý odmieta koncept dvoch štátov? Ale čo ak vám poviem, že Palestínčania ponuku na vlastný štát dostali, ale odmietli? A vedeli ste, že to Palestínčania odmietajú dvojštátne riešenie? Prv ako vymenujem fakty z histórie, vyjasním pojmy Palestína a [...]

Ak Irán napadne Izrael, biblické proroctvá sa začnú napĺňať pred našimi očami.

30.01.2024

Fenoménom Biblie je to, že obsahuje množstvo jednoznačných proroctiev, z ktorých mnohé sa už presne naplnili. Nič také nie je v Koráne, či iných náboženských knihách. Veľa biblických proroctiev sa vzťahuje na štát Izrael a židovský národ. Keď Hamas napadol Izrael, v napätí som očakávala, či sa do vojny nezapojí Irán a ďalšie krajiny. Všetci kresťania totiž [...]

Pamiatka obetí holokaustu odhalila pravú tvár Slovenských politikov.

29.01.2024

27. Januára červená armáda oslobodila koncentračný tábor Osvienčim a preto si v tento deň pripomíname obete holokaustu. Niektorí slovenskí politici využili túto pamiatku na to, aby odsúdili Izrael za to, že sa rozhodli, že nedopustia, aby sa holokaust zopakoval a bojujú o svoje prežitie. Hamas je náboženské hnutie, ktoré má vo svojich stanovách, že ich cieľom je [...]

Čierny kašeľ / Pertussis /

Čierny kašeľ v Bratislavskom kraji: Hygienici evidujú 74 prípadov ochorenia

19.04.2024 12:21

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

Ján Mazák / Ján Gandžala /

Súdnu radu dočasne vedie jej podpredseda Ján Gandžala

19.04.2024 11:56

Termín voľby nového predsedu Súdnej rady SR zatiaľ neoznámili.

francúzsko, polícia

Vo Francúzsku zomrela školáčka na infarkt, útočník predtým pobodal jej spolužiačky

19.04.2024 11:55

Škola bola uzavretá po útoku muža s nožom na dvojicu školáčok.

Islamský štát, islamisti

Islamský štát zaútočil na provládnych bojovníkov v Sýrii, zabili 28 vojakov

19.04.2024 11:05, aktualizované: 12:03

Pri druhom útoku blízko Búkamálu pri hraniciach s Irakom zomrelo ďalších šesť sýrskych vojakov a dvaja boli unesení.

Mária Tvrdoňová

Vyštudovala som históriu na UKF v Nitre a ako koníček som sa venovala skúmaniu historickej dôveryhodnosti Nového Zákona. Na základe historických dôkazov som prišla k záveru, že fakty, ktoré svedčia v prospech tvrdenia že Ježiš vstal z mŕtvych sú veľmi presvedčivé. Vo svojom blogu chcem písať o dôveryhodnosti Biblie z pohľadu historičky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 111
Celková čítanosť: 560119x
Priemerná čítanosť článkov: 5046x

Autor blogu